Do more of what makes you happy

 

Office Support etc. Nathalie Brunt secretaresse assistant

Afgelopen weekend was ik met mijn vriend Jan Willem en zoontje Gijs (van bijna twee jaar) in Istanbul. Een lang weekend weg om te genieten van elkaar en om kennis te maken met deze mooie stad. Het waren heerlijke dagen.

Prachtig weer, mooie bezienswaardigheden, lekker eten en vooral even tijd voor elkaar. Stiekem wist ik het wel, maar ineens realiseerde ik me hoe enthousiast, gedreven en vol overgave ik de afgelopen maanden aan het werk was geweest. Al voelde dat toch heel anders…Op 1 november 2013, bijna een half jaar geleden, ben ik gestart als freelance ondersteuner onder de naam ‘Office Support etc.’. Een grote uitdaging die ik diep van binnen al een tijd lang wilde aangaan. Een wens in de categorie ‘als ik later groot ben’, maarja … wanneer is dat? Ik besloot dat dit moment was aangebroken en ben vol enthousiasme aan de slag gegaan met de opstart van mijn ‘onderneming’.

In de beginperiode komt er als startende freelancer veel op je af. Los van veel administratieve zaken, wil je je netwerk uitbreiden en onderhouden, een mooi logo ontwerpen, een website maken, jezelf presenteren op social media en online profielen… en nog veel meer. Leuke, leerzame en tijdrovende activiteiten, zeker wanneer je al gestart bent op een opdracht of actief op zoek bent naar een opdracht.

Op 1 mei vier ik dat mijn ‘onderneming’ een half jaar bestaat. Met een afgeronde opdracht, een lopende opdracht, een nieuwe opdracht en een aantal kleine opdrachten als virtual assistant kan ik zeggen dat de opstart en het eerste half jaar van mijn onderneming succesvol is verlopen. Los van de behaalde resultaten en geboekte succesjes, heb ik afgelopen maanden vooral genoten. Genoten van de nieuwe mensen die ik heb ontmoet en de dingen die ik heb geleerd! Genoten van het naleven van mijn passie. En dat is wat ik iedereen wil aanraden!

Groeten,
Nathalie

 

Klik hier om terug te gaan naar de blogberichten.

  • 25 maart 2014