"Een aanrader voor elke zelfstandig ondernemer"

Ik heb Nathalie zo’n vier jaar ingehuurd als ‘mijn’ ondersteuning en ben daar erg positief over.  Nathalie is accuraat, samenwerkings- en klantgericht en weet heel goed wat te overleggen en wat gewoon zelf te doen. Eigenlijk ben ik nog nooit zo goed ‘ontzorgd’ waardoor ik nog meer tijd en energie had om op mijn kernwerkzaamheden te focussen. Een aanrader voor elke zelfstandig ondernemer.  Daarnaast is ze ook nog gewoon leuk en aardig en weet ze de goede toon te gebruiken richting mijn klanten. Heel belangrijk. Dus als je de kans krijgt haar in te huren of mee samen te werken dan zou ik zeggen: DOEN!


Lennert Bôhmer, trainer en adviseur bij Spirit Group

"De snelheid en het gemak waarmee zij projecten oppakt en perfect afrondt is verbazingwekkend"

Nathalie kwam binnen voor een interimklus van een maand of vier, ze is bijna een jaar gebleven. En dat typeert Nathalie; de snelheid en het gemak waarmee zij projecten oppakt en perfect afrondt is verbazingwekkend. Hierdoor trok zij steeds nieuwe projecten naar zich toe en maakte zich (bijna) onmisbaar. Nathalie heeft mij en ImpressiveGreenApple zeer goed gefaciliteerd. Zowel in operationele klussen, nergens te beroerd voor, als in het managen van een paar concrete projecten; onder andere onze verhuizing en website. Ik vind haar een kanjer!

Pia van Boven, directeur
ImpressiveGreenApple

"Niet alleen wat er gevraagd werd, maarmeer dan dat"

​Nathalie heeft mij als virtual assistant heel erg geholpen met de groei van mijn bedrijf. Nathalie deed niet alleen wat er gevraagd werd maar meer dan dat. Ze dacht altijd mee over hoe werkzaamheden en processen verbeterd konden worden. Ik kon met een goed gevoel werk aan Nathalie overdragen en wist dan altijd dat het goed kwam.

Mark Spermon, eigenaar Upward Online Marketing

"Scherp, alert en fanatiek"

Nathalie heeft mij een jaar lang ondersteund als personal assistant.
Zij is scherp, alert en fanatiek.
Een grote steun in de grote en kleine dingen.

Peter de Bruin, partner bij Turner

"Een prettige collega: secuur, accuraat en professioneel"

Nathalie heeft bij Whyz het secretariaat versterkt. Wij hebben haar leren kennen als een prettige collega; secuur, accuraat en professioneel. Ze denkt proactief mee in oplossingen, maakt zich snel dingen eigen en weet te verrassen door iedere keer een stapje extra te doen. Als persoon is zij ambitieus en weet zij haar doelstellingen te bereiken. Nathalie is integer en loyaal. Wij hebben met veel plezier met haar samengewerkt!

Carolijne Frank-Myjer, directeur Whyz

"Niet alleen een goede directiesecretaresse, ook een fijne collega"

Nathalie is niet alleen een ontzettend goede directiesecretaresse, maar ook een fijne collega. Vanaf het moment dat ze binnenkwam heeft ze ons met een stralende lach ontzorgd; ze is nauwkeurig, denkt mee en pakt alles aan.

Eliane Bettelheim, directiesecretaresse Hoorne Vastgoed


"Een prettige collega: secuur, accuraat en professioneel"

Nathalie heeft hier een tweetal maanden op freelancebasis voor een tijdelijke actie van een klant van onze organisatie gewerkt. Zij heeft een marktonderzoek naar grote tevredenheid uitgevoerd. Van het begin af was er direct een klik met haar en de rest van onze organisatie, ik ervaar Nathalie dan ook als een prettige, sociale en intelligente vrouw. Om het onderzoek goed uit te kunnen voeren moest zij in korte tijd een grote hoeveelheid informatie over de dienstverlening en de organisatie van onze klant eigen maken. Nathalie is een persoon die zich kenmerkt door het volgende: scherpheid, nauwkeurigheid, drive, snel in uitvoering, betrokkenheid en positiviteit. Deze kenmerken hebben gezorgd voor een tevreden klant van onze organisatie
.
Jeffrey de Graav, general manager Rodeche

"Nathalie is een topondersteuner!"

Ik heb in totaal bijna 7 jaar samengewerkt met Nathalie. Zij heeft vanaf 2003 bijna vijf jaar op het secretariaat van StarJob gewerkt. Vanwege verhuizing van ons hoofdkantoor is zij toen weggegaan. Toen ik een nieuwe directiesecretaresse/ officemanager nodig had, heb ik haar benaderd en gevraagd terug te komen. Nathalie is een topondersteuner. Zij werkt snel en efficiënt en is continu gericht op het verbeteren van de dienstverlening. Daarnaast is zij een prettige collega die adviseert en een kritische blik heeft. Nathalie is leergierig en heeft humor. De samenwerking met haar is altijd zeer plezierig geweest.

Dorothé Schiks, directeur Public Support & More

"Een zeer nauwkeurige, integere en organisatorisch sterke vakvrouw"

Nathalie is een zeer nauwkeurige, integere en organisatorisch sterke vakvrouw.  Geef haar verantwoordelijkheid en ze doet haar werk perfect. Heel betrouwbaar, heel prettig!

Karin Korstanje, Chief Legal Business DAS