Passie, energie en voldoening...

Mijn passie is het ondersteunen van ondernemers, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun core business. Dit geeft mij energie en voldoening. Daar word ik echt gelukkig van! Daarnaast ben ik mede-eigenaresse van VA school. VA school helpt virtual assistants om een succesvolle business op te zetten én te behouden. Na 13 jaar als directiesecretaresse/officemanager in vaste dienst, heb ik in 2013 Office Support etc. opgericht.

De 'etc.' van Office Support etc. staat voor 'en nog véél meer', omdat je van de dienstverlening van Office Support etc. meer kunt verwachten. Zeker in deze tijd, waarin de functie van de traditionele secretaresse verandert en misschien zelfs wel verdwijnt, is het belangrijk om als ondersteuner mee te ontwikkelen, verwachtingen te overtreffen en je meerwaarde te laten zien. De ondersteuner van nu heeft meer in haar mars, is leergierig en ziet uitdagingen en kansen om zich te ontwikkelen. Een van die kansen is de overstap maken naar het werken als virtual assistant. 

Nog meer Nathalie...

Ik werk met veel passie en plezier! Maar, mijn leven bestaat uit meer dan alleen het werken. Enorm trots ben ik op mijn jongens Gijs (2012) en Siem (2015) en mijn meisje Anne (2017). Deze mooie kindjes verrijken mijn leven elke dag. Ze zien ontwikkelen, spelen en ontdekken is voor mij het belangrijkste in het leven. Het is zo bijzonder om te zien hoe snel ze leren, wat ze onthouden en welke verbanden ze leggen. Hilarisch ook op z’n tijd. Kinderpraat en kinderlogica.

Samen met mijn man Jan Willem wonen we in Woubrugge, een klein dorpje middenin de Randstad. Lekker rustig, groen, landelijk en toch centraal. Ik houd ervan, al vind ik het ook heerlijk om af en toe de stad in te gaan of naar het strand.