Dorothé Schiks

Ik heb 7 jaar samengewerkt met Nathalie. Nathalie is een topondersteuner. Zij werkt snel en efficiënt en is continu gericht op het verbeteren van de dienstverlening. Daarnaast is zij een prettige collega die adviseert en een kritische blik heeft. Nathalie is leergierig en heeft humor. De samenwerking met haar is altijd zeer plezierig geweest.

Loes Keuper

Samenwerken met Nathalie is erg fijn! Ze heeft haar zaakjes goed op orde, is erg prettig in de communicatie, denkt mee, is flexibel en ook zeer attent. Aan Nathalie kun je werkzaamheden met een gerust hart uitbesteden. Een betrouwbare top-VA dus!

Jeffrey de Graav

Nathalie heeft voor onze organisatie een marktonderzoek naar grote tevredenheid uitgevoerd. Direct was er een klik met haar en de rest van het team. Ik ervaar Nathalie als een prettige, sociale en intelligente vrouw. Om het onderzoek goed uit te kunnen voeren moest zij in korte tijd een grote hoeveelheid informatie over de dienstverlening en de organisatie eigen maken. Nathalie is een persoon die zich kenmerkt door het volgende: scherpheid, nauwkeurigheid, drive, snel in uitvoering, betrokkenheid en positiviteit.

1 2 3