Vorige week ontving ik een berichtje: “Hoe gaat het met je? Ik heb een tijd niets van je VA business gezien!”. En dat klopt. Ik ben er even tussenuit geweest voor een periode van zwangerschapsverlof en een extra lange vakantie. Het was heerlijk om alle focus te hebben op het thuisfront en het zakelijk rustiger aan te doen.

Back in VA business

Begin dit jaar heb ik afscheid genomen van VA school, waarmee ik afgelopen jaren vrouwen heb geholpen bij het opzetten van hun eigen bedrijf als virtual assistant. Dat was supergaaf en waardevol, maar het kostte me ook veel tijd en energie. Met een druk gezin en de komst van ons vierde kindje was het tijd om een stapje terug te doen en bij mezelf te rade te gaan. Waar word ik nou echt blij van? En hoe wil en kan ik werk en privé goed met elkaar combineren?

In diezelfde periode vroeg een collega-VA, of ik tijdelijk haar opdrachtgevers wilde overnemen omdat ze met zwangerschapsverlof ging. Een perfecte timing en voor mij een bevestiging van wat ik eigenlijk al wist. Ik wil het allerliefst ondernemers ontzorgen en ondersteunen, zodat zij succesvol, met focus en met rust hun bedrijf runnen. Daarom ben ik blij dat ik nu weer ‘back in VA business’ ben! Binnenkort meer…

Nieuwsgierig?

Ben je nu al nieuwsgierig naar wat een VA voor jou zou kunnen betekenen? Hoe het kan helpen om jouw business te laten groeien? Hoe je voor meer focus, energie en rust kunt zorgen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je nu nog niet zover maar wil je wel graag op de hoogte blijven voor in de toekomst? Connect gerust op LinkedIn.